wo
14
okt2020

Basisworkshop Ondersteunde Communicatie (OC)

Van 19.00 tot 21.30 (met uitloopmogelijkheid tot 22.00)

Locatie: Hooizolder

Sandenburgerlaan 6, 3941 ME Doorn

89,00 (excl BTW)

Janine Versteeg, namens de OC-specialisten

In april heeft onze OC specialist Willemien Bierman voor het eerst online de Basisworkshop Ondersteunde Communicatie (OC) voor ouders en professionals gegeven. In juni is deze workshop vanwege groot succes nog een keer gegeven door Sandra Koster.
Door het enthousiasme van de deelnemers is besloten de workshop nogmaals aan te bieden. Dit keer door Janine Versteeg en ook nog live, dus offline!
Vragen waarop in deze cursus een antwoord gegeven wordt: Wat is Ondersteunde Communicatie, wat is een communicatiesysteem, welke communicatiesystemen zijn er allemaal, wat zijn de mogelijkheden en de onmogelijkheden ervan, hoe kun je een communicatiesysteem inzetten?

 

De workshop vindt plaats op de “Hooizolder” waarbij voldoende ruimte is om op de gepaste afstand van 1,5 meter van elkaar te zitten.
De prijs is inclusief een kleine maaltijd, en drankjes. Wanneer i.v.m. herziene coronamaatregelen toch overgegaan moet worden op een online workshop wordt je uiteraard tijdig geïnformeerd en zal de prijs worden aangepast.
Samen met de catering van Elly Miltenburg maken we er een feestje van. Dus zorg ervoor dat je zin hebt om iets te eten. Een kleine maaltijd en iets lekkers wordt op ludieke wijze in het programma opgenomen!

 

Wij hebben er zin in om je op deze “oude, nieuwe” manier weer te mogen verwelkomen!

Namens de OC specialisten, Janine Versteeg
&
Elly Miltenburg van “Ontbijt uit bed”

 

Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar.

Terug naar activiteitenoverzicht